HAVUÇLU KABAK KROKET

Published January 15, 2010 by Emine Göl Yılmaz

MALZEMELER

2 ADET HAVUÇ
2 ADTE KABAK
2 ADET PATATES
YARIM SU BARDAĞI UN
2 ADET YUMURTA
RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
TUZ
KARABİBER
MISIR UNU
KIZARTMAK İÇİN SIVI YAĞ

HAZIRLANIŞI

PATATES,HAVUÇ VE KABAKLARI SOYARAK AYRI KABLARDA
HAŞLIYORUZ
SEBZELERİ SÜZÜP BLENDIRDAN GEÇİRİYORUZ
YUMURTA,TUZ,KARABİBERİ DE İLAVE EDİYORUZ.
KARIŞIMA UN VE RENDELENMİŞ PEYNİRİMİZİ İLAVE EDİP
BU KARIŞIMI CEVİZ İRİLİĞİNDE PARÇALARA AYIRARAK
ŞEKİLLENDİRİYORUZ.
BİR TABAĞA MISIR UNUMUZU ALIYORUZ.
SIVIYAĞI KIZDIRARAK ÖNCE MISIR UNUNA BULUYOR ARDINDAN
KÖFTELERİ KIZGIN YAĞDA KIZARTIYORUZ.
FAZLA YAĞINI KAĞIT HAVLU ÜZERİNE ALARAK ÇEKTİRİYORUZ
SICAK OLARAK SERVİS YAPIYORUZ.
AFİYET OLSUN

eminegolylmz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: